Wow! Zoveel lijkt prinses Charlotte op haar vader William

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Prinses Charlotte, de dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine is vandaag 6 jaar geworden! Kensington Palace viert dit met alle fans van het koningshuis door het delen van een nieuwe foto van het meisje.

Duidelijk familie

Het meisje staat vrolijk lachend in een bloemetjesjurk op de foto. Net zoals bijna ieder jaar is haar moeder Catherine de fotograaf. Volgens kunnen de foto erg waarderen en liken en reageren massaal. Vooral de opmerking dat Charlotte bijzonder veel op prins William én overgrootmoeder koningin Elizabeth lijkt wordt veel gemaakt:

,,Duidelijk dat het Williams dochter is!”, schrijft iemand. Anderen reageren: ,,Ze heeft de ogen van William”, ,,precies koningin Elizabeth”, en ,,Ze doet me denken aan William en de Koningin!”.

Boycot

Normaliter posten William en Catherine een foto van hun kinderen op hun verjaardag op de eigen Instagram, maar dat account staat dit weekend op zwart. Het koppel doet namelijk mee aan de boycot om te benadrukken dat online platforms in actie moeten komen tegen online misdragingen. Zo werden er in de afgelopen periode meerdere rascistische opmerkingen gemaakt over voetballers.

Bekijk hier de foto van het meisje: https://www.instagram.com/p/COWXmaDHnRi/

Tags

CATHERINEJARIGKATE MIDDLETONKONINGIN ELIZABETHPRINS WILLIAMPRINSES CHARLOTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck