Wow: zóveel vragen Suzan & Freek voor een half uur

Suzan en Freek cashen lekker voor een halfuurtje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Suzan & Freek hebben in slechts een paar jaar tijd van hun hobby een succesvolle carrière weten te maken. Naast uitverkochte optredens hebben ze ook meerdere prijzen gewonnen met hun muziek. Ook kun je het duo inhuren voor een optreden, maar dan moet je wel diep in de buidel tasten…

Suzan en Freek leerden elkaar kennen op de middelbare school, natuurlijk in het muzieklokaal. De twee bleken een perfecte match te zijn en besloten samen muziek te gaan maken. En wat begon bij wat kleine optredens in restaurants, leidde tot een succesvolle carrière in de muziek.

Bezemkast met Maan

In 2020 was het stel te zien in het programma Beste Zangers en bij De Vrienden van Amstel Live en de Streamers. 2022 is het jaar waar hun concerten uitverkocht raken, maar ook waarin ze het gesprek van de dag werden bij de juicekanalen.

Zo meldde Juicechannel dat Freek het gezellig heeft gehad met Maan de Steenwinkel. ,,Het gerucht gaat dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew party was. Ook Maan was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee seks hebben gehad met elkaar in een bezemkast”, schreef het kanaal op Instagram.

Zóveel kost een half uur

Maar of het verhaal klopt of niet, de carrière van het duo loopt nog altijd op rolletjes. Net als andere artiesten kan je ook Suzan & Freek inhuren voor een optreden. En aan de prijs te zien gaat het wel heel goed met hun carrière: volgens Artist Bookings kost het 13.500 euro om Suzan & Freek te boeken. En dat betaal je voor een optreden van 30 minuten…

Tags

SUZAN & FREEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck