Xander openhartig over relatie met Sophie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het rommelt in het liefdesleven van veel BN’ers. Nicolette Kluijver en haar Joost zouden uit elkaar zijn en ook Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn een stuk minder gelukkig met elkaar dan toen ze trouwden. Ook gaan de geruchten rond dat het huwelijk van Xander de Bousonjé niet zo lekker loopt.

Ups en downs

De zanger en zijn Sophie maakten in 2015 al bekend dat hun relatie niet altijd soepel loopt. Het stel ging door een roerige tijd, en kwamen volgens eigen zeggen in een fase waarin ze elkaar kwijt raakten. Ze zijn nog steeds bij elkaar, maar volgens de geruchten zijn ze niet gelukkig. Xander ontkent dat nu in weekblad Weekend. ,,Natuurlijk golft het in de liefde, maar wij gaan zéker niet door onze hoeven, we blijven daar ver vandaan.” Xander benadrukt dat je relatie soms wat minder goed gaat, maar dat dat er nou eenmaal bijhoort.

Gerucht

,,Ik kan alleen maar zeggen dat het niet waar is en dat we juist onwijs goed gaan. We hebben het heel fijn samen. Het gaat echt beter dan ooit.” De zanger en zijn vrouw kennen elkaar al jaren en daardoor weten ze goed wat de slechte en goede kanten van elkaar zijn. ,,Onze dips zijn nooit zo diep, want we kennen elkaar heel goed en we lijken veel op elkaar. Ik weet niet waar het gerucht vandaan komt, maar dat interesseert me ook niet.”

 

 

Tags

HUWELIJKSCRISISNICOLETTE KLUIJVERSCHEIDINGSOPHIEWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck