Xess Xava gaat naar peperdure privéschool in LA

Xess Xava naar peperdure privéschool
Door: Charlotte Wijnen
09-12-2021

Omdat Yolanthe samen met haar zoontje Xess Xava in het zonnige Los Angeles woont, gaat hij daar tegenwoordig ook naar school. Maar Yolanthe heeft natuurlijk het allerbeste voor met haar zoontje, dus stuurde ze hem naar de beste school die ze kon vinden. En dat mag wat kosten…

De trotse moeder deelt op Instagram een video dat ze samen met Xess naar school loopt. De kleine man, die een veel te grote rugzak om heeft, zorgt voor wat hilariteit bij Yolanthe. ,,Hé rugtas, waar ga je met dat kindje naartoe?”, lacht ze. ,,Je hebt echt een grote schooltas uitgekozen hoor. Maar wel heel stoer!”

1500 euro per maand

Xess heeft veel zin om naar school te gaan en loopt vrolijk door. Yolanthe heeft er namelijk alles aan gedaan om de beste school uit te kiezen, die ook nog eens dichtbij huis ligt. Xess zou naar de privéschool Page Academy gaan. Een hoog aangeschreven school dat naast Los Angeles ook nog te vinden is in Beverly Hills en Orange County.

Maar voor een goede school als deze moet je wel diep in de buidel tasten. Voor de lessen van Xess, die vermoedelijk een ‘junior’ is op de school, betaalt Yolanthe het bedrag van 1500 dollar per maand.

Meer DenD