Xess Xava geniet van tijd met neefje Yono

Xess Xava
Door: Tanja Brouwer
11-08-2020

Yolanthe Cabau is de afgelopen weken in Nederland voor de opnames van een nieuwe film. Zij en Xess Xava hebben Los Angeles dus voor een tijdje achtergelaten, en dat lijkt het jongetje prima te vinden. Hij vermaakt zich goed met zijn neefje, het zoontje van Xelly Cabau van Kasbergen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Stoepkrijten

De twee tussen Yolanthe en Xelly zijn twee handen op één buik en ook hun zoontjes lijken het goed met elkaar te vinden. Hoewel Xess Xava vier jaar oud is, en Yono pas één jaar oud, spelen de jongetjes gezellig samen buiten. Van een aantal tegels hebben ze een waar kunstwerk gemaakt met stoepkrijt, blijkt uit filmpjes die Yolanthe in haar Instagram Stories heeft gepost.

Samen sporten

Terwijl Yolanthe in Nederland is, is ze niet alleen maar bezig met opnames, haar zoontje en haar zus. Haar strakke trainingsregime gaat namelijk gewoon door! Zelfs de afgelopen snikhete dagen was ze in de sportschool te vinden waar ze haar lijf strak houdt met cardio- en krachtoefeningen. Onlangs ging haar zus Xelly een paar uur mee sporten, en dat viel de styliste zwaarder dan gedacht.

Meer DenD