Xess Xava is Yolanthe’s grote inspiratiebron

Door: Tanja Brouwer
07-10-2019

Ondanks haar recente relatieperikelen timmert Yolanthe hard aan de weg. Niet alleen presenteert ze programma’s en is ze momenteel te zien in de serie DNA, want ondertussen heeft ze ook gewerkt aan haar kinderkledinglijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Inspiratie

Op haar Instagrampagina vertelt Yolanthe trots over de wintercollectie en natuurlijk haar grote inspiratie. ,,Vorige keer was de hele zomercollectie online binnen 3 uurtjes uitverkocht.. dus ben er snel bij!!!”, schrijft ze over de collectie. ,,Ik kan niet wachten om al die lieve kindjes in mijn nieuwe creaties te zien! De pakjes zijn zo gaaf geworden!! Ben er mega trots op! Alle pakjes en jasjes zijn voor jongens en meisjes en ik heb weer hele leuke jurkjes met haarbanden gemaakt!!
In het filmpje wat ze erbij post zegt ze: ,,De meeste inspiratie haal ik natuurlijk uit mijn zoontje. Hij is heel erg gek op dieren dus ik laat ik veel terugkomen.”

De actrice vliegt regelmatig terug naar Nederland, waar ze dus nog veel werkt. Volgens de laatste geruchten woont ze tegenwoordig samen met haar zoontje Xess Xava in Los Angeles. Daar hoopt ze internationaal door te breken, want daar droomt zal al een aantal jaar van. Eigenlijk zou ze met Wesley naar Amerika verhuizen als zijn voetbalcarrière voorbij is, maar nu ze uit elkaar zijn lijkt het erop dat ze samen met hun kind is vertrokken. Waar Wesley tegenwoordig verblijft is onbekend.

 

https://www.instagram.com/p/B3SKiVIDnYO/

 

Meer DenD