Ye verlaat Los Angeles voor zaken

Door: Kees van der Made
14-01-2022

Een onderzoek naar mishandeling houdt Ye niet tegen om verder te gaan met zijn werk. Hij zou volgens ingewijden vertrekken naar de woestijn om daar te werken.

Ye, beter bekend als Kanye West, is verdachte in een onderzoek naar mishandeling. Dat houdt hem echter niet tegen om zich te blijven focussen op zijn werk. Entertainmentwebsite TMZ heeft van bronnen vernomen dat Ye Los Angeles, de stad waar het onderzoek plaatsheeft, snel zal verlaten. Hij gaat naar de woestijn van Zuid-Californië om zich te richten op werk.

Coachella Festival

In de woestijn gaat hij met artiesten en producers aan de slag met zijn nieuwe album en gaat hij in gesprek met de organisatie van het Coachella festival. Dat festival wordt in Indio in Californië gehouden van 15 april tot 24 april. Ye is al vaker betrokken geweest bij dat festival.

Toch geen reisje Rusland

Eerder kwamen ook verhalen naar buiten dat Ye naar Rusland zou willen om president Poetin te ontmoeten. Dat zou hij willen om zijn zakenimperium uit te breiden. Een woordvoerder van de rapper ontkent dat verhaal echter.

Meer DenD