Ye wordt verdacht van mishandeling

Door: Kees van der Made
14-01-2022

Superster Ye wordt verdacht van het mishandelen van een fan. De rapper zou iemand hebben geslagen die om een handtekening vroeg…

Rondom de persoon van Ye, ook wel bekend als Kanye West, is ophef ontstaan. De superster zou iemand één keer tegen het hoofd en één keer tegen de nek hebben geslagen. Het voorval zou zich buiten ‘Soho Warehouse’ in Los Angeles hebben afgespeeld, een plek voor creatieve denkers om samen te komen. Hij zou iemand hebben geslagen die om een handtekening vroeg. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ. De politie onderzoekt het voorval nu. Mocht Ye inderdaad geslagen hebben, dan kan hij tot zes maanden celstraf krijgen.

Furieus

TMZ heeft nu ook de hand weten te leggen op een video dat kort na het voorval is opgenomen. Het vermoedelijke slachtoffer ligt daar al op de grond terwijl een vrouw een furieuze Ye probeert te kalmeren. De vrouw zou zijn nicht zijn.

Scheiding

Ye is de laatste tijd veel in het nieuws. Nadat Kim Kardashian de rechtbank heeft gevraagd de scheiding tussen haar en Ye te bespoedigen is de rapper meerdere malen gezien met actrice Julia Fox. Ook wil hij Poetin in Rusland ontmoeten om zijn zakenimperium naar dat land uit te breiden.

Meer DenD