Yentl en de Boer maken hun debuut in Carré

Door: DitjesDatjes
31-07-2020

Het cabaretduo Yentl en De Boer speelt binnenkort voor de eerste keer in hun carrière in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hun nieuwe voorstelling, De Kampvuursessies, gaat hier op 29 augustus in première. Daarna volgt een tournee langs vier andere theaters in Apeldoorn, Enschede, Groningen en Rotterdam. Dat heeft Bos Theaterproducties vrijdag bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De kaartverkoop voor de tournee en Carré start zaterdagochtend. De Kampvuursessies bestaat uit een selectie van hun beste werk en een aantal gloednieuwe nummers.

Hun geplande nieuwe voorstelling Lacrimosa is uitgesteld naar 2021. In eerste instantie zou de show in oktober in première gaan. Maar nu zijn de dames van plan om pas in januari met try-outs te beginnen. De nieuwe speellijst staat vanaf vrijdag op de website van het duo.

Het is de tweede maal dat het duo de voorstelling moet uitstellen. Oorspronkelijk zou Lacrimosa begin 2020 in première gaan. Maar deze planning werd gewijzigd toen beide vrouwen zwanger bleken te zijn. De cabaretières bevielen allebei eind december.

Yentl en De Boer wonnen een paar jaar geleden de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Ik heb een man gekend. Sindsdien maakten Yentl Schieman en Christine de Boer twee albums, drie succesvolle theatertours en twee zomerconcertreeksen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD