Yo en Wes tóch samen op vakantie. Bloeit liefde op?

Door: Tanja Brouwer
02-08-2019

Zijn Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder nog steeds aan het vechten voor hun huwelijk en voor hun gezin? Daar lijkt het wel op. Volgens weekblad Story is het stel namelijk samen met zoontje Xess Xava op vakantie in Los Angeles. Maar of de liefde daar ook weer op gaat bloeien…….

Hotel

Een bron vertelt aan Story dat Yolanthe en Wesley in de Amerikaanse stad zijn, samen met hun zoontje.Heel romantisch is het alleen niet, want volgens de bron slaapt Yolanthe in een appartement, terwijl de voetballer in een hotel slaapt. Echt samen zijn ze dus niet. Zullen ze daar alleen samen zijn zodat hun driejarige zoontje toch een soort gezinsvakantie heeft?

Gaby Blaaser

De geruchten rondom Wesley en Gaby Blaaser zullen de kwetsbare relatie van Wesley en Yolanthe niet verbeterd hebben. Enkele weken geleden werd de actrice gezien op het kampioensfeest van de club van Rodney Sneijder, de broer van Wesley. Toen ging het verhaal dat Rodney en Gaby met elkaar zouden daten, maar niet lang daarna vertelde een insider aan Story dat het niet Rodney maar Wesley is die met Gaby rommelde! De twee zouden samen zijn gezien in The Harbour Club in Vinkeveen terwijl zo nogal intiem en innig met elkaar omgingen. Of dit alles waar is en Wesley inderdaad zijn wankelende huwelijk op het spel zit is nog maar de vraag. Dat hij nu samen met Yolanthe op vakantie is doet vermoedden dat hij koste wat kost zijn vrouw terug wil winnen.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen