Yolanthe begrijpt roddels over huwelijk

563

Yolanthe maakte een aantal weken geleden duidelijk: zij en Wesley gaan niet uit elkaar. Maanden lang waren er roddels dat de twee zouden scheiden, maar Yolanthe zegt dat dat onzin is „We zijn hartstikke gelukkig samen.” zei de presentatrice.

Dat de geruchten aanhielden, begrijpt Yolanthe op zich wel, dat zei zein een interview met Grazia„We hebben ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan. En gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden.”

Happy Fathersday to the best daddy in the world #loves Xx 😍❤️

A post shared by Yolanthe Cabau (@sneijdercabau) on

Toch worden er geregeld gefluisterd dat zij helemaal niet zo gelukkig zouden zijn. Veel mensen denken dat het klaar is omdat ze niet meer op elkaar’s Instagram verschijnen. Dat heeft volgens Yolanthe een simpele reden.

„Wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt.”

Ibiza

„Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is dat ik nu aan het draaien ben. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit.”

De voetballer en de presentatrice moeten vanwege hun werk vaak in het buitenland zijn, wat natuurlijk een druk op een huwelijk kan geven. Wes en Yo lijken gelukkig de druk wel aan te kunnen.