Yolanthe deelt opvallend liefdesbericht

Is de vriendin van Yolanthe meer dan een vriendin?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Yolanthe Cabau een nieuwe liefde heeft. Nu deelt ze een opvallend liefdesbericht op Instagram…

Yolanthe heeft het hele weekend doorgebracht met Molly Hatchcock, haar vermeende nieuwe liefde. Ze deelde een aantal foto’s op Instagram en bij één foto schreef ze de volgende tekst: ,,Alles of niets.”

Nieuwe vriendin

Wat Yolanthe precies met de tekst bedoelt is niet duidelijk, maar opvallend is dat ze de tekst schreef bij een foto met Molly. Eerder deze maand deelde Yolanthe ook al romantische foto’s met haar vermeende nieuwe liefde. Zo was op een van de foto’s te zien dat Yolanthe de hand van Molly vastpakte. Ook schreef ze ‘Love you‘ bij de foto.

Open minded

Jaren geleden liet Yolanthe al weten dat ze van nature erg ‘open minded‘ is. Op dat moment was ze nog samen met Jan Smit en ze bekende dat ze openstond voor een triootje met een tweede vrouw erbij. Ook onthulde ze in gesprek met Grazia dat ze op haar achttiende een keer heeft geëxperimenteerd met een vrouw. ,,Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest”, zei Yolanthe daarover. ,,Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck