Yolanthe en Jasmina herenigd: speelt er toch nog iets?

Yolanthe weer herenigd met haar BFF
Door: Charlotte Wijnen
16-05-2022

Yolanthe en Jasmina Stoffels waren afgelopen weekend weer herenigd. En hoewel de geruchten over een romance steevast door Yolanthe worden ontkend, post Jasmina een aantal vreemde berichten op Instagram. Speelt er dan toch iets tussen de twee vrouwen?

Voor een lange tijd gingen de liefdesverklaringen over en weer, maar afgelopen tijd leken Yolanthe en Jasmina elkaar niet veel meer te zien. De uitspraken van Yolanthe, dat er niets tussen haar en Jasmina is, werden steeds logischer.

Yolanthe over relatie met Jasmina

Hoewel Yolanthe eerder de geruchten over een relatie met Jasmina een ‘broodjeaapverhaal’ noemde, gaf ze wel toe dat ze openstaat voor een relatie met een vrouw. ,,Ik heb ooit geëxperimenteerd met een meisje toen ik achttien was”, vertelde ze in Grazia.

,,Dat was hartstikke leuk en onschuldig. Maar ik werd niet verliefd op haar, dus bleef het daarbij en gingen we als vriendinnen verder. Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest, want ik kan niet in de toekomst kijken. Ik sta open voor wat het leven me op mijn pad brengt. En dat kan alles zijn.”

Wat wil Jasmina duidelijk maken?

Maar nu ze weer herenigd zijn, lijkt er toch iets spelen tussen de twee vrouwen. ,,Je werd beter toen je me ontmoette en dat is geen toeval”, deelde Jasmina afgelopen weekend in Instagram Stories. Niet veel later liet ze zien dat ze terug is in Los Angeles, waar Yolanthe ook woont. ,,Schat ik ben thuis”, schreef ze erbij.

En ja hoor: niet veel later postte Jasmina een filmpje met Yolanthe. Het lijkt er dan ook op dat Jasmina naar Yolanthe verwijst in haar vorige Stories. Wil Jasmina duidelijk maken dat het nog altijd goed zit tussen haar en Yolanthe?

Meer DenD