‘Yolanthe en Wesley werken aan huwelijk’

Huwelijk Wesley en Yolanthe
Door: DitjesenDatjes
13-11-2019

Hoewel het lijkt alsof Yolanthe Cabau zich heeft teruggetrokken uit haar huwelijk en nu samen met haar zoontje Xess Xava geniet in Amerika, ligt het toch anders. De moeder van Wesley Sneijder, Sylvia, weet dat er meer speelt.

Ziek

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn nog steeds niet gescheiden. Ook zou er nog niets in werking zijn gesteld. Er werd beweerd dat dat komt doordat de vader van Wesley ernstig ziek is en Yolanthe daarom de scheiding nog niet doorzet. Sylvie reageert nu op dat gerucht. ,,Nee, dat zou wel heel raar zijn. Toch?”, zegt zij tegen weekblad Party. Het voormalig stel zou juist weer kijken of ze hun huwelijk kunnen redden.

Bevestigen

In Los Angeles wonen Yolanthe en Xess Xava terwijl Wesley in Nederland verblijft. Toch is de voetballer al een aantal keer naar zijn zoontje gevlogen en hij heeft dus ook Yolanthe gezien. Party vroeg aan Sylvia of haar zoon en schoondochter werken aan hun huwelijk. ,,Dat denk ik wel, maar dat is echt hun ding. Dat weten alleen zij.”

In juni bevestigde Wesley Sneijders de geruchten die al maanden rondgingen. Hij en Yolanthe waren inderdaad al een tijd niet meer samen maar, zo benadrukte hij, gescheiden waren ze ook nog niet. Drie maanden eerder liet de manager van Yolanthe al weten dat de relatie voorbij was, maar zij kon toen nog niet zeggen of de breuk permanent of tijdelijk was.

 

Meer DenD