Yolanthe ‘feest’ in Amsterdam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl Wesley boos, verdrietig en verward lijkt te zijn door de toestand rondom de scheiding tussen hem en Yolanthe, lijkt de presentatrice er een stuk nuchterder onder. Sterker nog: op Instagram post zij een filmpje waar ze er gelukkig uitziet. Samen met zoontje Xess Xava maakt ze er een feestje van in haar eigen Amsterdamse appartement!

Apenpak

Op Instagram Stories post Yolanthe een filmpje waarin zij samen met haar zoontje in het appartement ronddanst. Yolanthe heeft de helft van een apenpak aan, en danst met een grote knuffelaap. ,,Als je zoontje van apen houdt”, schrijft ze bij het filmpje. Het ziet ernaar uit dat Xess Xava het geweldig vindt, want het jongetje danst vrolijk mee.

Eerder dit jaar gingen er geruchten rond dat Yolanthe een appartement in Amsterdam had gekocht, op loopafstand van de woning van haar zus Xelly. Zo kan de presentatrice altijd dichtbij haar zus én pasgeboren neefje zijn. Nu Yolanthe en Wesley uit elkaar zijn, is Yo niet meer in Qatar geweest. Wel ging ze op en neer naar Ibiza, maar voorlopig ziet het ernaar uit dat Amsterdam haar thuisbasis is.

Tags

AMSTERDAMDANSENFEESTSCHEIDINGWESLEYWONINGXELLYYOLANTHE SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck