Yolanthe feliciteert zoon Wesley: ‘Zo trots op jou’

Yolanthe zoekt toenadering tot Wesley?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jessey Sneijder, de zoon van Wesley, heeft een jeugdcontract getekend bij FC Utrecht. Yolanthe, die zichzelf nog altijd als ‘bonusmama’ ziet, kan haar geluk niet op. ,,Zo trots op jou.”

Contract bij FC Utrecht

De 15-jarige zoon van Wesley doorliep een succesvolle stage en staat bekend als een groot talent. Hij debuteerde onlangs in het eerste elftal van DHSC, de club waar de hele familie Sneijder actief is. En nu heeft hij een contract mogen tekenen bij FC Utrecht.

Wesley is natuurlijk enorm trots op Jessey, maar hij kan ook op de steun van iemand anders rekenen. ,,Zo trots op jou! Gefeliciteerd lieverd!”, schrijft Yolanthe in haar Instagram Stories bij een foto van Jessey die het contract tekent.

‘Bonusmama’ Yolanthe is trots

Het huwelijk van Wesley en Yolanthe spatte meer dan twee jaar geleden uit elkaar. Yolanthe had er veel moeite mee, vooral voor hun zoontje Xess Xava. Momenteel wil ze niets meer kwijt over de scheiding. Ze is verder gegaan en praat er ‘het liefst helemaal nooit meer over’.

Maar dat zegt niet dat de twee niet meer door één deur kunnen. Niet alleen omdat ze samen een zoontje hebben, maar ook vanwege Jessey. Yolanthe ziet hem nog altijd als familie en blijft hem ondanks de scheiding met Wesley, altijd steunen. ,,Voor altijd jouw bonusmama”, liet ze eerder al weten.

Tags

TROTSWESLEY SNEIJDERYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck