Yolanthe herenigd met liefje Jasmina bij filmpremière

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Jasmina een tijdje in Istanboel verbleef, is ze gisteren speciaal terug naar Nederland gekomen om bij de filmpremière van Yolanthe te zijn. De twee zijn eindelijk weer herenigd.

‘Mijn liefde Yolanthe’

Het was gisteren een belangrijke avond voor Yolanthe. De film Liefde Zonder Grenzen ging in première, waar zij een grote rol in speelt. Haar liefje Jasmina kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. ,,Ik ben net op tijd voor de filmpremière van mijn liefde Yolanthe”, schrijft Jasmina in haar Instagram Stories. Vervolgens deelt ze een video dat ze samen met Yolanthe in de taxi naar huis vertrekt.

Dat ze Yolanthe ‘haar liefde’ noemt, wijst er op dat de twee nog altijd aan het daten zijn. Zoontje Xess Xava noemde Jasmina eerder ook al ‘haar baby’.

LEES OOK:

Jasmina herenigd op Ibiza met Yolanthe voor liefdesvakantie

Yolanthe klaar met Wesley

Maar na alle liefdesverklaringen, deelt Yolanthe op haar Instagram nog altijd niets over de relatie met Jasmina. Ze heeft de relatie ook nog niet officieel bekendgemaakt. Wel deed ze afgelopen weekend een opmerkelijke uitspraak over Wesley Sneijder.

Nog regelmatig wordt Yolanthe gevraagd naar het stukgelopen huwelijk, maar daar wil ze het niet meer over hebben. ,,Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar”, zei Yolanthe in gesprek met De Telegraaf.

Tags

HERENIGINGWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck