Yolanthe: ‘Ik droom van een tweede kindje’

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Yolanthe Cabau heeft op liefdesgebied een moeilijke tijd achter de rug. De actrice was getrouwd met Wesley Sneijder, maar hun huwelijk strandde begin 2019. Een klap die ze nog steeds niet helemaal heeft verwerkt…

In een interview met Beau Monde is Yolanthe openhartiger dan ooit. Zij laat weten dat sinds haar huwelijk met Wes op de klippen liep de ware liefde nog altijd niet is tegengekomen. ,,Ik hou van de liefde en ik geloof dat er genoeg lieve mensen rondlopen die elkaar wat extra’s te bieden hebben. Tuurlijk heb ik mezelf afgevraagd: is het realistisch dat ik nog eens iemand tegenkom met wie ik zoiets opbouw?”

Kindje

Heel veel haast heeft Yolanthe niet met het vinden van een nieuwe vlam. ,,Momenteel is het niet ’t belangrijkste in mijn leven. Er gebeurt zoveel, ik zie wel wat er op mijn pad komt. Maar leven met hoop in de liefde vind ik fijn.”

Toch heeft Yolanthe nog één grote droom: een broertje of zusje voor haar zoontje Xess. ,,Ik droom daar nog steeds van.” Toch houdt ze haar hoop in toom. ,,Dan krijg je te dealen met veel teleurstellingen. Misschien krijg ik nog wel meer kinderen, dat zou fantastisch zijn. Maar zo niet, dan accepteer ik dat ook.”

Tags

WESLEYXESS XAVAZUSJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck