‘Yolanthe is kapot van break-up’

Door: Tanja Brouwer
20-03-2019

Yolanthe Sneijder-Cabau is sinds deze maand alleenstaande moeder. De presentatrice en actrice en haar man Wesley Sneijder gaan uit elkaar. Hoewel dat voor niemand als een verrassing kwam, blijkt Yolanthe toch kapot te zijn van de break-up. Dat vertellen haar vriendinnen aan weekblad Privé.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rust

,,Yolanthe zit er helemaal doorheen. Ze heeft gevochten als een leeuwin voor haar huwelijk. Om dan uiteindelijk toch te moeten besluiten dat een scheiding de enige oplossing is, is alleen maar vreselijk verdrietig”, zegt een vriendin tegen het tijdschrift. Waarom Yolanthe en Wesley hebben besloten uit elkaar te gaan, hebben ze niet bekend gemaakt. Wel postte de voetballer een bijzondere afbeelding op Instagram, met de tekst: ,,Ik heb het verknald, meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.”

Stilte

Gisteren herhaalde Xenia Kasper, de manager van Yolanthe, nog eens dat het woord ‘scheiding’ nog nooit gebruikt is. Dat zou kunnen betekenen dat de twee nog in gesprek zijn met elkaar, en hopen weer bij elkaar te komen. Op dit moment zit Yolanthe in Thailand voor de opnames van Temptation Vips, een programma waarin kandidaten verleidingen proberen te weerstaan en trouw te blijven aan hun partner. Wesley zit in Qatar, waar hij voetbalt.

Yolanthe heeft sinds het nieuws naar buiten is gebracht niets meer op haar Instagram gepost.

 

 

 

Meer DenD