Yolanthe keihard over scheiding met Wesley

Door: DitjesenDatjes
09-10-2021

Het stukgelopen huwelijk tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder blijft een gespreksonderwerp. De actrice wordt er regelmatig naar gevraagd, en dat vindt ze niet leuk. Het liefst zegt ze namelijk helemaal niets meer over haar ex-man en vader van haar zoon.

‘Situatie is hetzelfde’

In een interview met De Telegraaf zegt Yolanthe het volgende: ,,Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar. Vervolgens wordt er geroepen dat die Yolanthe altijd zo blijft zeuren over haar scheiding.” Naast dat ze dus zegt haar mond te willen houden over het verleden, zegt ze ook iets anders opmerkelijk wat misschien wel en flinke domper is voor Wesley: ,,Wat mij betreft is de situatie nog precies hetzelfde als toen we in 2019 uit elkaar gingen.”

Hoop

Het lijkt er op dat Wesley nog steeds moet accepteren dat Yolanthe hen echt niet meer bij elkaar ziet komen. In juni van dit jaar liet de voormalig voetballer nog weten dat hij heel veel spijt heeft van de fouten die hij tijdens zijn huwelijk heeft gemaakt en hoopt zijn relatie met Yolanthe te kunnen herstellen. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij tegen Villa Oranje.

DenD promoties