Yolanthe komt met verrassend babynieuws

Yolanthe is tante!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau komt met verrassend babynieuws. Op Instagram laat ze vol trots weten dat haar broer vader is geworden.

,,Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden”, schrijft Yolanthe in Instagram Stories bij een filmpje waarin haar broer zijn pasgeboren dochtertje laat zien. ,,Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Kinderwens

Zelf heeft Yolanthe ook nog een grote kinderwens. Ze is dolgelukkig met zoontje Xess Xava, maar zou hem graag nog een broertje of zusje gunnen. ,,Maar ik leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt”, zei ze onlangs in gesprek met Beau Monde.

‘Happy single’

Momenteel is Yolanthe nog altijd ‘happy single’. ,,Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander”, vertelde ze. ,,Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Geen bekende man

Maar mocht Yolanthe wél de liefde van haar leven tegenkomen, dan gaat haar voorkeur niet uit naar een bekende man. ,,Dat kan je natuurlijk niet afdwingen, maar mijn eerste keuze zou zeker niet uitgaan naar een bekend persoon.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck