Yolanthe laat eindelijk van zich horen

Al weken is het stil rondom Yolanthe Sneijder-Cabau. Sinds bekend is geworden dat het huwelijk met Wesley Sneijder in zwaar weer verkeert, post ze zelfs niets meer op sociale media. Maar gister heeft ze voor het eerst weer van zichzelf laten horen.

HEMA

Haar liefdesleven mag dan momenteel even stilstaan, maar haar zakelijke leven gaat gewoon verder. Dat bewijst Yolanthe door te gaan samenwerken met Hema. Haar kinderkledinglijn Bananas&Bananas is namelijk binnenkort in de oer-Hollandse winkel verkrijgbaar.

,,Ik ben heel blij dat een nieuwe Bananas&Bananas collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek. Ik heb in HEMA de ideale partner gevonden. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment dat mijn Bananas&Bananas collectie door heel Nederland verkrijgbaar is”, laat Yolanthe weten.
Voorheen was de kleding van Bananas&Bananas alleen te verkrijgen via de website van het merk, waar haar zoontje XessXava regelmatig model voor stond.

Veel van haar volgens op Instagram vroegen aan Yolanthe waar toch die leuke kleding van Xess Xava vandaan komt.

View this post on Instagram

Mijn kleine aapje! 🐒😍 Anderhalf jaar geleden maakte ik voor mijn lieve Xess Xava deze stoere pakjes, ik kreeg toen zo veel leuke reacties van mama’s die mij vroegen waar ze de pakjes konden kopen dat ik daarom een kleine collectie heb gemaakt..â˜ș Ik heb het merkje Bananas&Bananas genoemd ( omdat mijn zoontje in die tijd de hele dag bananen at! 😂🍌) Ik vind het heel bijzonder dat de pakjes zo goed ontvangen worden en de reacties zo enthousiast zijn! đŸ’« Veel designs waren al snel uitverkocht maar vandaag hebben we weer een nieuwe lading binnen gekregen! Je kan alle pakjes vinden op www.xaxaboutique.com đŸ„° ( We hebben ook hele mooie kleding en sieraden voor volwassenen!! ) 💋 @bananas_and_bananas @xaxa.boutique ( we krijgen binnenkort ook jasjes en petjes!! ) PS : tagg mij en @bananas_and_bananas in je foto met pakje dan reposten wij m!

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on