Yolanthe: ‘Meest sexy shoot tot nu toe’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe is trots op haar lichaam en laat het dan ook graag zien. Ze werkt er immers hard voor. Tijdens een fotoshoot met For Him Magazine (FHM) gaat ze wel heel ver: ,,De meest sexy shoot die ik ooit gehad heb”, zegt ze er zelf over.

Helemaal topless

Pikant is het zeker, maar dat moet ook wel. De fotoshoot is namelijk gemaakt ter ere van het 20-jarige bestaan van het mannenmagazine. De lezers zullen ervan smullen, want in 2006, 2007 en 2009 won de actrice de FHM 100 Sexiest-verkiezing. Ruim tien jaar later wordt ze weer op de gevoelige plaat vastgelegd, en de lezers zullen niet teleurgesteld worden. Yolanthe is te zien in een strakke witte bodysuit, een zwart setje met diep decolleté en zelfs helemaal topless. Uiteraard kijkt ze de hele tijd zwoel in de camera.

,,Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen”, zegt Yolanthe tegen AD. Yolanthe heeft dus al wat ervaring met FHM en tijdens de shoot kwamen veel herinneringen naar boven. ,, Toen we deze shoot deden dacht ik veel aan die periode. Het was een beetje alsof ik terug in de tijd ging. Een ontzettend leuke tijd waarin er in korte tijd ontzettend veel gebeurde in mijn werk- en privéleven.”

Internationaal doorbreken

In tien jaar tijd is er voor Yolanthe veel gebeurd. Ze ontmoette haar grote liefde Wesley Sneijder, maar is inmiddels niet meer met hem samen. Ze kreeg haar zoontje Xess Xava en woont nu in Los Angeles om haar grote droom waar te maken: internationaal doorbreken.

Tags

FOTOSHOOTNAAKTSEXYSNEIJDERWESLEYYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck