Yolanthe met Edwin Jonker in romantische komedie

Door: DitjesDatjes
24-05-2019

AMSTERDAM – Yolanthe Sneijder-Cabau, Edwin Jonker en Victoria Koblenko spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie F*ck de liefde. Ook Bo Maerten en Maurits Delchot krijgen een rol in de bioscoopfilm, maakte producent AM Pictures vrijdag bekend. De opnames zijn deze week begonnen op Curaçao. De film is in oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de film komen drie liefdesverhalen samen; Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Jack duikt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Yolanthe speelt de zus van Cindy die is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Terwijl zij carrière maakt, blijkt dat haar man zijn baan kwijt is en dit geheim houdt voor zijn vrouw.

De regie van F*ck de Liefde is in handen van Lodewijk van Lelyveld (GTST) en Appie Boudellah. Het scenario is geschreven door Shariff Nasr, Mustafa Boudellah en Appie Boudellah.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD