‘Yolanthe met Hans Klok naar Las Vegas’

Yolantje

LAS VEGAS – Nadat ze eerder op het witte doek probeerde door te breken in de Verenigde Staten, gooit Yolanthe Sneijder-Cabau het nu over een andere boeg. De 34-jarige actrice en presentatrice speelt mee in de show van Hans Klok in Las Vegas, zo bevestigt de illusionist in De Telegraaf.

“Yolanthe gaat in de show een klein rolletje vervullen, de rol van waarzegger”, vertelt Klok. “Daarvoor hoeft ze niet als een slangenmens uit dozen te kruipen of doorgezaagd te worden. Ook zal ze niet bij elke show meedoen, tot nu toe staat ze zo’n twee tot drie keer per week in het schema. Maar de start is er.”

Volgens Klok is de rol een mooie kans voor de 34-jarige Yolanthe. “Ze kan zich in de kijker spelen en het kan voor haar een mooi opstapje zijn naar iets anders.” De Telegraaf meldt dat miljardair Marcel Boekhoorn, de financier van Kloks Amerikaanse droom, de connectie vormt tussen de illusionist en Yolanthe: Boekhoorn heeft een relatie met de zus van Yolanthe, Rebecca.

“Vanwege mijn investeerder Marcel Boekhoorn, die echt zoveel voor mij gedaan heeft en mij een geweldige kans geeft om dit te verwezenlijken, is het voor mij een kleine moeite om Yolanthe een beetje te steunen”, onderschrijft Klok. “Zij heeft zoveel talent dat ik verwacht dat ze heel snel werk zal hebben.”

 

BuzzE