Yolanthe met Lentini op Ibiza: relatie steeds hechter

Yolanthe met Lentini samen gespot op Ibiza
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe en haar ex Wesley Sneijder zijn samen op Ibiza. En hoewel er genoeg gespeculeerd wordt over een eventuele verzoening, blijkt de aandacht van Yolanthe bij een andere man te liggen. Op het Spaanse eiland is ze namelijk óók innig gespot met Lentini Eersteling…

Lentini, kennen we hem nog? Het is het 26-jarige model waar Yolanthe voortdurend mee werd gespot. Het gonsde van de geruchten dat de twee een romantische relatie zouden hebben, maar Yolanthe ontkende met klem dat ze een relatie heeft.

Liefdesvakantie Portugal

Yolanthe en Lentini werden al vaker aan elkaar gelinkt, maar beiden wilden hun romance nooit bevestigen. ,,Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind”, zei Yolanthe onlangs in gesprek met Grazia.

Maar toen ze een aantal weken geleden samen werden gespot op een vliegveld in Portugal, leek er toch sprake te zijn van een relatie. Op de beelden die RTL Boulevard deelde, was te zien dat de twee het erg gezellig hebben met elkaar. Zoontje Xess Xava was er niet bij, dus alles wees erop dat ze op een liefdestrip waren.

Ook samen op Ibiza

Nu blijkt dat de relatie tussen Yolanthe en Lentini steeds hechter aan het worden is, want Lentini is momenteel samen met Yolanthe op Ibiza. Op Instagram zijn foto’s opgedoken van Yolanthe die een witte hoed draagt en naast een man staat die sprekend op Lentini lijkt. Samen waren ze een avondje uit.

Goede band met Wesley

Ook Wesley Sneijder is op Ibiza, maar was op dat moment vermoedelijk bij zoontje Xess. Hoewel Wesley en Yolanthe niet meer samen zijn, gaan ze nog altijd goed met elkaar om. ,,Ik heb een goede band met mijn ex en mijn kind heeft een goede band met zijn vader”, aldus Yolanthe in Grazia.

Tags

LENTINI EERSTELINGWESLEY SNEIJDERYOLANTHEYOLANTHE CABAUZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck