Yolanthe nog niet gebroken

Door: DitjesenDatjes
17-09-2019

Ondanks de break-up met Wesley, haar vermoedelijke verhuizing naar Los Angeles en het feit dat ze nu alleen voor haar driejarige zoontje Xess Xava zorgt, is Yolanthe nog niet gebroken. Sterker nog: op Instagram vertelt ze dat ze juist meebuigt. Dat neemt ze wel heel letterlijk.

Buigen

Dat ze regelmatig in de sportschool te vinden is, is aan Yolanthe te zien. Niet alleen doet ze veel cardio en krachttraining, want ook werkt ze aan haar lenigheid. Dat wordt duidelijk uit een nieuw filmpje dat ze op Instagram postte. Zonder veel problemen legt ze haar voeten in haar nek, en terwijl ze dat doet filmt ze zichzelf. ,,I bend so i don’t break”, schrijft ze erbij. Haar volgers reageren erg enthousiast op het filmpje en schrijven dat ze veel respect hebben voor de presentatrice. Niet alleen omdat ze zo sterk blijft na alle drama rondom haar en Wesley, maar ook omdat ze zo goed voor haar lichaam zorgt en erg lenig is.

Volgens de laatste geruchten is Yolanthe samen met Xess Xava naar Los Angeles verhuisd. Het is al jaren haar droom om door te breken als actrice in Amerika. Eigenlijk zou het gezin, dus met Wesley, na de voetbalcarrière van Wesley naar Amerika verhuizen. Hoewel Wesley onlangs is gestopt met voetballen, woont hij niet in Amerika.

 

 

Meer DenD