Yolanthe onder handen genomen door zus

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe Cabau heeft twaalf broers en zussen. Ze ziet ze allemaal regelmatig, maar met één van hen heeft ze een hele bijzondere band: Xelly. De twee hebben hun zonen naar elkaar vernoemd en uiteraard is Xelly er voor Yolanthe nu Yolanthe weer vrijgezel is. Xelly post filmpjes en foto’s waarin hun speciale band nog eens extra duidelijk wordt.

Samen op de foto

Op de Instagrampagina van Yolanthe is te zien dat ze in een witte bodysuit sexy poseert op een stoel. Ze kijkt zwoel in de camera en gaat met haar handen door haar lange krullende haar. Op de filmpjes die Yolanthe post is ze alleen zelf te zien, maar haar zus Xelly was er ook bij. Zij is visagiste en werkte samen met Yolanthe bij de shoot.

Xelly laat weten dat niet alleen Yolanthe op de gevoelige plaat is gezet, maar dat zijzelf ook werd gefotografeerd. De zussen doen samen een maskertje en zitten samen ook in de make-up.

De twee zussen hebben altijd al een goede band gehad. Zo goed, dat ze hun zoons naar elkaar vernoemd hebben. Het kind van Yolanthe heet Xess Xava en het zoontje van Xelly heet Yono. ,,Yono is vernoemd naar tante Yolanthe en tante Noor”, schreef Xelly op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B9Udo2vjXTM/

Yolanthe

 

Tags

CABAU VAN KASBERGENFOTOVISAGISTXELLYYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck