Yolanthe onzeker op filmset: ‘compleet uit mijn comfort zone gehaald’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Yolanthe (37) wordt gelijk uit haar comfort zone gehaald voor haar rol in een Amerikaanse productie. De actrice deelt regelmatig snapshots van haar ‘nieuwe avontuur in Los Angeles’ en neemt haar volgers mee naar de opnames voor een nieuwe film in Hollywood en is doodsbang…

,,Ik lijk kalm maar ben waanzinnig nerveus”, schrijft Yolanthe op haar Instagram-Stories bij een achter-de-schermen video. Cabau moet voor de film zingen in een theater in Hollywood en deelde eerder al haar angsten. ,,Ik kan niet geloven dat ik moet zingen”, zei ze. ,,Nou ja, niet echt zingen. Ik heb een nachtmerrie gehad dat ik op het podium moest staan, dat ik moest zingen en de tekst niet wist. Ik heb een paar keer diezelfde nachtmerrie gehad, jaren geleden”, aldus de onzekere Yolanthe.

Sexy roze pakje

Vandaag is het zover. Deze daadwerkelijke scene is aangebroken. ,,Maar ik hou ervan om mezelf uit te dagen”, schrijft Cabau. Ze deelt het optreden met een liedje van Jennifer Lopez er overheen waarin je ziet dat Yolanthe een microfoon vasthoudt en op het podium paradeert in een sexy roze pakje.

,,Oh mijn God, ik heb het gedaan”, schrijft de actrice. Dit had ze nooit alleen gekund, laat ze haar volgers weten. ,,Zonder deze fantastische dansers had ik het niet gekund”, aldus een opgeluchte Yolanthe.

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck