Yolanthe openhartig over scheidingspijn

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen maakten ruim een jaar geleden bekend dat ze uit elkaar gaan. Terwijl de voormalig voetballer even leek te ontsporen, ondernam Yolanthe meteen actie en leek ze niet te rouwen om haar huwelijk. De actrice vertelt nu dat ze wel degelijk veel verdriet heeft gehad.

‘Dagen minder sterk’

Meteen toen het slechte nieuws over hun break-up naar buiten kwam pakte Yolanthe haar biezen en vertrok naar Los Angeles. Eindelijk had ze de vrijheid om naar Amerika te verhuizen en internationaal door te breken als actrice. Ondertussen werd Wesley steeds vaker, soms duidelijk onder invloed van alcohol, gezien in het Utrechtse uitgaansleven.

Aan weekblad Grazia, waar ze deze maand ook gasthoofdredacteur van is, vertelt ze dat de scheiding haar ook zwaar is gevallen. ,, Ik ben er nog niet helemaal”, geeft de brunette toe. ,,Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen, zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben, dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien.” Ondanks haar mislukte huwelijk met Wesley en daarvoor de verbroken relatie met Jan Smit, gelooft ze nog wel in de liefde. ,,Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van.”

Tags

UIT ELKAARWESLEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck