Yolanthe reageert op nieuwe liefde

Yolanthe Cabau
Door: DitjesenDatjes
13-02-2020

Yolanthe Cabau zou een kersverse relatie hebben met de Nederlandse miljardair Robert van der Wallen. De man was zelfs al langsgekomen in Los Angeles, maar ex Wesley Sneijder zou er nog niets vanaf weten. Dat schreef Story. Yolanthe reageert nu op die geruchten.

‘Geloof niet alles’

In een van haar stories schrijft Yolanthe het volgende: ,,Interessant wanneer mensen en/of media claimen dat ze dingen weten over mijn persoonlijke leven, terwijl ik nergens van af weet. #geloofnietalleswatjeleest.” Ze doelt hiermee waarschijnlijk dus op de roddels over haar nieuwe liefde.

Yolanthe zou door haar zus Rebecca gekoppeld zijn. De vriend van Rebecca, Marcel Boekhoorn, is net zoals Robert miljardair. De vier zouden een leuke tijd hebben gehad in Los Angeles en daar sprong de vonk over. Een bron meldde aan Story dat Yolanthe op hem viel omdat Robert sportief is. De man zou goed voor zichzelf zorgen, graag hardlopen en fietsen en zo zijn conditie op peil houden.

Wesley aan het flirten?

Wesley, die in Nederland zou verblijven, heeft de laatste tijd ook wat vrouwelijke aandacht gehad. De voetballer is in de afgelopen maanden aan meerdere vrouwen gekoppeld. Zo zou hij intiem zijn geweest met Gaby Blaaser en ook in het openbaar hebben geflirt met Nikki Plessen.

 

Meer DenD