Yolanthe supertrots op zoon

Yolanthe supertrots op zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau is supertrots: haar zoon Xess Xava is op zijn school uitgeroepen tot ‘student van de maand’.

,,Mijn kleine coconut student of the month”, schrijft Yolanthe bij een filmpje waarin ze laat zien dat de foto van Xess in de gang op school hangt. Daarna deelt ze nog een foto van Xess die trots voor zijn foto staat. ,,Ik hou zoveel van jou!”

Babynieuws

Onlangs kwam Yolanthe met verrassend babynieuws. ,,Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden”, schreef Yolanthe in Instagram Stories bij een filmpje waarin haar broer zijn pasgeboren dochtertje liet zien. ,,Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

‘Happy single’

Zelf heeft Yolanthe er ook nooit een geheim van gemaakt nog een kindje te willen. ,,Maar ik leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt”, zei ze in gesprek met Beau Monde. Voorlopig is ze nog ‘happy single’ en geniet ze van de momenten met Xess. ,,Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck