Yolanthe: ‘Thuis was het een chaos’

Yolanthe Cabau
Door: DitjesenDatjes
06-12-2019

Inmiddels woont Yolanthe samen met zoontje Xess Xava in Los Angeles. Daar probeert ze haar Amerikaanse droom, om door te breken als actrice, waar te maken. De jeugd van haar driejarige zoontje ziet er heel anders uit dan dat van haar, al is het alleen al doordat zij twaalf broers en zussen heeft en Xess Xava enig kind is.

Pippi Langkous

,,Bij ons thuis was het echt een chaos”, vertelt Yolanthe in een filmpje van LINDA. In dat blad stond ze onlangs op de foto samen met haar zeven zussen. ,,Beetje een Pippi Langkous-gehalte. Dus als ik samen met mijn zusjes onze handen in de verf deed en daarna op de muur, en mijn moeder kwam thuis dan zei ze ‘Wauw, wat een mooi kunstwerk!”

Doordat dat de zussen ver van elkaar vandaag wonen, een aantal zelfs in het buitenland net zoals Yolanthe, zien ze elkaar niet veel. Toch vindt de presentatrice dat ze erg close zijn. ,,Ik denk dat wij heel close zijn geworden met z’n allen omdat we vroeger van alles hebben meegemaakt. Dat maakt je sterker, want we hebben ook veel verdrietige dingen meegemaakt.”

Scheiding

Yolanthe zei, toen ze nog met Wesley samen was, graag nog een kindje te willen zodat Xess Xava een broertje of zusje kreeg. De twee hadden het regelmatig in de media over adopteren. Zover is het niet gekomen, want afgelopen voorjaar werd bekend dat ze uit elkaar gingen. De twee zouden nog wel goed contact hebben met elkaar, maar of ze proberen om samen weer gelukkig te worden is onduidelijk.

Meer DenD