Yolanthe verwijdert foto’s Wesley van Instagram

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen lijkt definitief voorbij. Ze zijn al weken niet samen gespot, Wesley lijkt te zijn ontspoord en Yolanthe en haar familie willen niets kwijt over de huwelijksperikelen. Sinds kort is er nóg een aanwijzing dat de relatie echt over en uit is: Yolanthe heeft alle foto’s waar Wesley opstaat verwijderd van haar Instagram-account.

Gezinsfoto’s

De vader van zoontje Xess Xava is nergens te bekennen op het Instagramaccount. En dat terwijl Yolanthe afgelopen jaren wel degelijk  foto’s van de voetballer plaatste. Zo was het hele gezin tijdens kerst nog in Disneyland, postte Yolanthe een foto van het hele gezin, genomen op het verjaardagsfeestje van Xess Xava, op haar sociale media en plaatste ze vorig jaar nog een foto van hem voor Vaderdag. Allemaal zijn ze verwijderd.

Wesley lijkt niet net zoals Yolanthe de behoefte te hebben om foto’s te verwijderen. Wie even doorscrollt op zijn account vindt foto’s van het gezinnetje. Bijvoorbeeld genomen tijdens Oudejaarsnacht, Kerstmis en tijdens de verjaardag van Xess Xava.

 

Tags

BREAK-UPFOTOSHUWELIJKINSTAGRAMRELATIESCHEIDINGSOCIALE MEDIAUIT ELKAARVERWIJDERDWESLEYXESS XAVAYOLANTHEZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck