Yolanthe viert verjaardag zonder vriend

Yolanthe gaat los zonder vriend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe heeft haar verjaardag afgelopen weekend groots gevierd. En hoewel het vorig jaar gonsde van de geruchten dat ze een relatie zou hebben met Lentini Eersteling, vierde ze haar verjaardag alléén met vriendinnen en familie.

Lentini, kennen we hem nog? Het is het 26-jarige model waar Yolanthe vorige zomer voortdurend mee werd gespot. Vorig jaar werd beweerd dat de twee een romantische relatie zouden hebben, maar Yolanthe heeft dat altijd ontkend.

Alleen vriendinnen en familie

De afgelopen tijd zien we Lentini niet meer voorbijkomen op haar Instagram. Yolanthe focust zich op haar zoon Xess Xava en op haar acteerwerk. Wel besloot ze haar verjaardag uitbundig te vieren, maar alleen vriendinnen en familie waren welkom. Ze had restaurant Mondi in Amsterdam afgehuurd zodat er plek was voor al haar gasten. Er werd gegeten en uiteraard werd er later gefeest met cocktails en champagne.

‘Niet alleen glitter en glamour’

Toch liet Yolanthe in een openhartige post op Instagram weten dat haar leven niet alleen glitter en glamour is. ,,Mijn leven is zoveel meer dan je ziet. Ik heb moeilijke dagen en slapeloze nachten”, schreef ze op Instagram. Ook liet ze weten een hardwerkende, single moeder te zijn, waarmee ze opnieuw duidelijk maakt geen relatie te hebben. ,,Ik voed het liefste jongetje alleen op en dat is het mooiste geschenk dat het leven me heeft gegeven. Maar tegelijkertijd is het een enorme verantwoordelijkheid en sommige momenten zijn moeilijk en kunnen erg eenzaam zijn.”

Andere dromen

Als klein meisje had Yolanthe andere dromen voor haarzelf. ,,Maar dan gebeurt het leven. En dingen zullen niet altijd gaan zoals gepland. Maar ik leerde al die momenten te omarmen… De goede en de slechte.”

Tags

YOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck