‘Yolanthe vlucht naar Amerika voor ontspoorde Wesley’

Heel even leek het erop dat Yolanthe en Wesley weer bij elkaar kwamen. De twee werden samen met zoontje Xess Xava gezien in Utrecht. Maar sinds het filmpje van de ontspoorde Wesley uit is, waarin te zien is dat hij een auto vernielt, gaan de geruchten dat het stel niet meer bij elkaar komt. Sterker nog: volgens Patty Brard verhuist Yolanthe ver van haar man vandaan.

Dame

In het programma 6Inside laat Albert Verlinde weten dat Wesley contact heeft gehad met de redactie. Het programma op SBS wilde het filmpje van de ontspoorde Wesley uitzending en wilde een reactie van de voetballer. Eerst wilde Wesley geen commentaar geven. ,,Daarna – ik vind het pijnlijk maar ik ga het toch even noemen – stuurde een van onze redacteuren, een hartstikke leuke meid, hem een bericht. Daar antwoordde hij op: ‘Je ziet er leuk uit, misschien kun je dat melden in de uitzending.’ Ik vind dat je dat niet kunt doen bij een dame in deze tijd”, vertelt Albert.  Wesley liet weten dat als SBS iets met de filmpjes zou doen, hij de zender ging boycotten en nooit meer mee wilde werken aan een programma.

Amerika

Patty Brard wilde nog wat toevoegen aan het verhaal over de vernielde auto. Haar is ten ore gekomen dat Yolanthe helemaal klaar is met het ontspoorde gedrag van Wesley. ,,Ik heb in de wandelgangen gehoord dat het zo erg tussen hen is en dat zijn gedrag zodanig is dat Yolanthe overweegt om naar Amerika te verdwijnen.”