Yolanthe: ‘We zijn bezig met een kindje adopteren’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe Sneijder-Cabau (33) heeft nog één grote droom: een groter gezin. Samen met Wesley Sneijder heeft ze nu zoontje Xess Xava en stiefzoon Jessey, maar toch wil Yolanthe nog een kind erbij.

Droom

Helaas is dat niet zo makkelijk voor het stel. De presentatrice wordt moeilijk zwanger, en het duurde dan ook een aantal jaar voordat ze zwanger was van Xess Xava. Toch geeft ze niet op, en probeert ze op een andere manier haar droom werkelijkheid te maken. ,,Het was altijd mijn droom om moeder te worden. En misschien wordt het me gegund dat er nog een tweede komt”, zegt Yolanthe tegen weekblad Weekend. ,,Maar ik zou ook nog een kindje willen adopteren. Daar zijn we nu mee bezig, maar dat is een heel lang proces dat hopelijk voor mijn veertigste is afgerond.”

Geruchten

Dat Yolanthe een groter gezin met Wesley wil, komt ook doordat ze nog altijd dol is op Wesley. ,,Ik ben al bijna tien jaar samen met Wesley en we zij nog steeds heel erg gek en trots op elkaar. Natuurlijk gaat onze relatie weleens door bepaalde fases en situaties heen, maar wij blijven elkaar supporten en vertrouwen.” Hoewel alles dus goed gaat tussen de twee, begrijpt Yolanthe inmiddels wel waar de geruchten vandaan komen. ,,Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, Terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is, ik ben nu aan het draaien. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit.”

 

Tags

WESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck