Yolanthe wil wéér verhuizen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Yolanthe is inmiddels wel gewend om haar koffers te pakken en ze is van plan om dit weer te doen. Voor de vijfde keer denken de presentatrice en Wesley aan emigreren. Yolanthe vertelt aan Shownieuws openhartig over haar grote droom…

,,Wij willen heel graag ooit in Amerika gaan wonen. Dat vinden wij gewoon een heel fijn land. Bijvoorbeeld Californië, lekker weer, palmbomen en gezelligheid. Dat is altijd wel een onderwerp waar wij het over hebben gehad, maar ik weet niet of het ooit gaat gebeuren. Ik moet nu wel nadenken over waar Xess Xava naar school moet gaan, want hij is twee jaar, maar als je vier bent dan ben je natuurlijk leerplichtig. Veel moeders vragen ook ‘hoe ga je dat doen’, ik weet het echt nog niet. Wij wonen nu in Qatar, maar dat kan volgend jaar, over een half jaar of zelfs morgen weer anders zijn. Ik wacht tot ik echt moet gaan beslissen en kijk hoe ons leven er dan uit ziet,’’ vertelt Yolanthe in een video.

 

Voorlopig in Qatar

Ze wonen momenteel in Qatar, in het Midden-Oosten. Wesley speelt nu bij voetbalclub Al-Gharafa en heeft het contract voor een anderhalf jaar getekend, dus ze zullen voorlopig nog in Qatar wonen.

Yolanthe en Wesley hebben al op vele plekken gewoond. Zo woonden ze in Milaan, Madrid en Istanboel. Ook zijn ze vaak op Ibiza, waar ze hun appartement hebben. Volgens manager Xenia Casper is de voetbalvrouw ondertussen wel gewend om haar koffers te pakken. Ook zal de verhuizing geen gevolgen hebben voor de werkzaamheden van Yolanthe.

 

Tags

QATARWESLEYXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck