Yolanthe zit niet meer te wachten op Wesley Sneijder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder verklaarde zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau opnieuw de liefde. Het is het belangrijkste doel in zijn leven om haar terug te winnen. Maar Yolanthe zit eigenlijk helemaal niet meer op hem te wachten…

Belangrijkste doel

Het huwelijk van Wesley en Yolanthe liep in 2019 stuk. ,,Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor”, vertelde Wesley vorige week in gesprek met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Wesley zei dat het aan hem ‘vreet’ en dat hij er alles aan wil doen om Yolanthe terug te krijgen. ,,Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

‘Laat het gaan’

Mooie woorden, maar wat vindt Yolanthe daar eigenlijk van? ,,Ik laat het gewoon op me afkomen en weer gaan”, vertelt Yolanthe tegen RTL Boulevard. ,,Ik probeer dat gewoon te laten en te focussen op de dingen die ik belangrijk vind.” Ze zit eigenlijk helemaal niet meer te wachten op Wesley… Zou er dan toch geen verzoening komen tussen de twee?

Verder gaat het op het moment goed met Yolanthe. Ze is bezig met de opnames van een nieuwe film, Liefde Zonder Grenzen. ,,Ik voel me fijn over wie ik ben. Ik denk dat dat wel het fundament is in het leven.”

Tags

WESLEYWESLEY SNEIJDERYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck