Youp kan niet van zijn bril afblijven

Youp van 't hek zijn bril|Bril van Youp
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het aantal keren dat Youp van ’t Hek gisteravond tijdens de laatste oudejaarsconference aan zijn bril liep te friemelen is ontelbaar. Soms wel drie, vier keer achter elkaar gingen de handen van Youp naar zijn montuur omdat die van neus gleed.

Wie goed heeft gekeken kon zien dat aan het rechterpootje van de bril de microfoon was bevestigd. Kennelijk heeft Youp steeds het gevoel gehad dat daardoor zijn bril van zijn neus zakte. Achteraf gezien had hij beter de microfoon aan vest kunnen vastspelden.

Opgenomen in Utrecht

De cabaretier bleek zijn conference drie weken geleden te hebben opgenomen in Utrecht. Voordat de conference werd uitgezonden sprak Youp eerst – zogenaamd – uit het ‘Torentje van Rutte’ het Nederlandse volk toe.

Daarna op het podium met dertig bezoekers die aan tafeltjes waren gepositioneerd was het voor Van ’t Hek (hij droeg trouwens voor het eerst geen bretels) misschien wat onwennig.

Want vanaf het begin tot het einde bewogen zijn twee handen voortdurend omhoog naar de beide pootjes van zijn bril. Veel kijkers, die zich ergerden aan de tic, grepen naar hun telefoon om te melden wat ze voortdurend zagen.

‘Blijf eens van je bril af’

Een paar opmerkingen van twitteraars: ‘Youp blijf eens van je bril’. ‘Ik ga iedere keer en shotje nemen als Youp aan zijn bril zit’, ‘Om gek van te worden’, ‘Youp heeft in 22 minuten tijd 40 (!!!!) zijn bril met beide handen aangeraakt’, ‘Heeft Youp van ’t Hek een nieuwe bril of hij moet een nieuwe bril’.

Van ’t Hek nam het in zijn conference op voor de werkers in de zorg. Uit eigen ervaring vertelde hij hoe keihard iedereen in het ziekenhuis werkt om het leven van coronapatiënten te redden.

Tags

CORONAUTRECHTYOUP VAN 'T HEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck