Youp openhartig over gezondheid

Youp van het Hek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat niet goed met Youp van ’t Hek. In korte tijd is de cabaretier twee keer onwel geworden op het podium. Afgelopen weekend moest hij worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij vertelt op Radio Veronica wat hij toen voelde.

Hart

,,Het licht ging uit. Ik liep het toneel op en ik werd niet lekker. Ik werd gewoon ziek en dat voelde ik eigenlijk al een uur ervoor, maar toen ik begon te praten ging het niet meer. Ik moest een klein loopje naar het midden doen en dat ging ook al niet.” Na tien minuten heeft Youp aangegeven dat het echt niet ging en is hij het podium afgelopen.

Wat er precies is, wil Youp niet zeggen. Maar volgens hem is het iets simpels. ,,Een splinter in mijn voeten. Nee, nee. De dokters weten wat het was en daar houden we het bij. Mijn vrouw weet het ook.” Toen het nieuws bekend werd dat Youp onwel was geworden, waren velen bang dat het met zijn hart te maken had. Een tijd terug heeft hij namelijk een hartoperatie gehad, maar naar eigen zeggen heeft het daar niets mee te maken. ,,Ik dacht even: daar gaan we weer, maar ik voelde al wel meteen dat het niet mijn hart was. Ik hou het een beetje vaag. Het is iets medisch en dat is tussen mij en de dokter. Punt.”

Tags

GEZONDHEIDHARTPROBLEMENONWELPODIUMYOUP VAN 'T HEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck