YouTube-ster Mascha openhartig over horrorbevalling

Door: Lies Jansen
11-07-2020

Mascha Feoktistova, ook wel bekend als Beautygloss, is op haar YouTube-kanaal vaak openhartig. Ook nu is de YouTube-ster heel open en eerlijk op haar Instagram. Eerder vertelde Mascha dat zwanger worden voor haar heel ingewikkeld is. Door een hormonale afwijking blijft de eisprong vaak uit. Begin dit jaar maakte de YouTube-ster bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Mascha vertelt nu dat de bevalling een absolute horrorbevalling was. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Traumatische ervaring

Het is een zeer traumatische ervaring geweest. Na de 25-uur durende bevalling, kreeg dochtertje Mila minutenlang geen adem. Nadat Mila zuurstof kreeg toegediend leek het weer iets beter te gaan. ,,Onze dochter is geboren middels een schouderdystocie en het is behoorlijk traumatisch geweest”, laat Mascha op haar Instagram weten.

Bron: Instagram Beautygloss

Combinatie van extreem rozig en veel huilen

,,Ook deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen (kan baby niet op een gebruikelijke manier knuffelen of voeden met het gebroken armpje) en ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)”, vertelt de openhartige Mascha. Knuffelen konden ze niet direct op een ‘normale’ manier. Het kindje is namelijk op de wereld gekomen met een gebroken arm en ervaart hevige pijn. 

Break van vloggen

De hele gebeurtenis moet het kersverse ouderpaar nog zien te verwerken. Vandaar dat Beautygloss voorlopig even geen vlogs zal uploaden. 

Meer DenD