Youtube-ster Nikkie de Jager weer single

Na een relatie van ruim 6 jaar, is visagiste en Youtube-ster Nikkie de Jager weer single. Dit maakte zij bekend via haar Instagram. Ze vertelt: ,,Julie weten dat ik nooit veel over mijn privéleven vertel, maar ik wilde laten weten dat ik al een tijdje single ben. Geen zorgen, we zijn nog steeds vrienden en ik ben enthousiast voor dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven!”

Vreemdgaan?

Het is niet bekend waarom de twee uit elkaar zijn, maar De Telegraaf verdacht Nikkie’s vriend Rick van vreemdgaan. Het is alleen niet zeker of de Whatsapp-gesprekken vervalst zijn of niet.

Nikkie de Jager begon in 2009 met het maken van make-up video’s op de site Youtube, waarna ze uitgroeide tot een van de bekendste Youtubers in de wereld. Onder de naam NikkieTutorials heeft zij de make-up gedaan van sterren als Kim Kardashian  en haar beste video is meer dan 38 miljoen keer bekeken.