YouTube-sterren behalen goud met Grote Slijmfilm

Door: DitjesDatjes
19-02-2020

De Grote Slijmfilm heeft meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Daarom nam hoofdrolspeler Bibi woensdag een Gouden Film in ontvangst, de award die bij deze mijlpaal wordt uitgereikt aan vaderlandse bioscooptitels.

Het is de derde Gouden Film van 2020. YouTube-sterren Bibi en Meisje Djamila vertolken twee belangrijke rollen in De Grote Slijmfilm. Ook Rómeycia Valentijn, de winnaar van de NOS Jeugdjournaalwedstrijd 2019, heeft een rol bemachtigd.

De film speelt zich af op Internationale Slijmdag, als alle kinderen over de hele wereld proberen het meest originele slijm te maken. De gemene Dominicus Duff, de allergrootste speelgoedbaas van de hele wereld (Géza Weisz), wil echter alle slijm laten verdwijnen. Twee meisjes (Bibi en Valentijn) proberen dit uit alle macht te voorkomen.

Het is volgens de makers voor het eerst dat een Nederlandse bioscoopfilm inspeelt op de internationale “slijmtrend”. De Nederlandse YouTube-ster Bibi wordt online ook wel de ‘Slime Queen’ genoemd.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen