Yvon Jaspers maakt zich zorgen om toekomst Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw
Door: Eva Steins
03-09-2020

Slecht nieuws voor de kijkers van Boer zoekt Vrouw. Volgens Yvon Jaspers duurt het nog een lange tijd voor we naar een nieuw seizoen van de datingshow kunnen kijken. Door het coronavirus zijn de opnames niet mogelijk, waardoor de toekomst van het programma onzeker is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onzekere toekomst

Dit vertelt Yvon op de website van het KRO-NRCV. Hier laat zij weten dat zij de toekomst van Boer Zoekt Vrouw somber inziet. De vraag luidt of en wanneer we een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw kunnen verwachten. Zij laat weten dat dit nog onzeker is. Wel zegt zij: ,,Daar hopen wij allemaal op. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt.”

LEES OOK:

‘Halve’ Nederlandse boer in Boer zoekt Vrouw

Anderhalve meter afstand

Het coronavirus dwarsboomt de opnames van Boer zoekt Vrouw. Volgens Yvon zullen er een hoop dingen anders moeten om de opnames toch door te laten gaan. Alleen op die manier kunnen we volgend jaar nog genieten van Boer zoekt Vrouw. Hierover zegt zij: ,,Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…”.  

Onze boerderij

Voor de liefhebbers van Boer zoekt Vrouw die niet kunnen wachten om Yvon en de boeren weer in actie te zien, is er troost. In haar programma Onze Boerderij gaat Yvon langs bij oud deelnemers van Boer zoekt Vrouw om te kijken hoe het in deze tijd met hun gaat. De opnames van Onze Boerderij waren gelukkig op tijd gemaakt waardoor het programma uitgezonden kan worden. ,, Voor Onze boerderij draaien we zowel in de zomer als in de winter om zoveel mogelijk te laten zien van wat er zich op boerenbedrijven afspeelt, óok in verschillende seizoenen. Dus we hadden een deel van de opnames al afgerond voordat corona uitbrak.”

“Tijdens de coronatijd hebben we gedraaid met alle maatregelen. Dus voldoende afstand houden en iedereen met eigen vervoer zijn sindsdien heel gewoon geworden. Wij werken met een heel klein team en vrijwel altijd buiten, dat maakt het gelukkig mogelijk om relatief veilig door te kunnen werken. En we maken natuurlijk vaak de grap dat boeren altijd al in thuisquarantaine zitten!”


Meer DenD