‘Yvon Jaspers niet geïnteresseerd in de BZV-kandidaten’

Yvon Jaspers heeft geen feeling met de boeren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvon Jaspers, die het populaire programma Boer Zoekt Vrouw presenteert, zou zich achter de schermen anders gedragen. Hoewel ze in het programma altijd vriendelijk is tegen de BZV-kandidaten, zou ze volgens een insider in werkelijkheid totaal niet geïnteresseerd te zijn.

Yvon Jaspers presenteert al zeventien jaar Boer Zoekt Vrouw en is nog altijd geliefd bij de kijkers thuis. Maar in werkelijkheid zou Yvon zich anders gedragen dan we van haar op televisie gewend zijn.

‘Totaal niet geïnteresseerd’

Dat bekende Nederlanders een ‘masker’ opzetten zodra de camera aangaat, komt vaker voor. Zo gaan er geruchten rond dat Britt Dekker zich in het echt ‘arrogant’ zou gedragen. Nu gaan er soortgelijke geruchten rond over Yvon Jaspers.

Een insider meldt aan showbizzkanaal Juicechannel dat haar vader mee heeft gedaan aan het programma en Yvon zich toen anders gedroeg. ,,Zij gaf aan dat Yvon totaal niet geïnteresseerd is in de kandidaten en zichzelf helemaal niet aardig opstelt!”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Weddenschap met Yvon

En hoewel veel kijkers het niet zouden verwachten van Yvon, is er één boer die al eerder stelde dat de presentatrice niet zo geïnteresseerd is in de deelnemers dan ze doet lijken.

Toen boer Geert Jan in 2019 meedeed aan het programma lukte het hem niet om een vrouw aan de haak te slaan. De boer sloot toen echter wel een weddenschap met Yvon: als hij met kerst een vriendin zou hebben, dan zou zij een taart voor hem bakken. Mocht hij niemand hebben, dan moest hij zelf bakken.

‘Dat vind ik zeer zwak’

En ja hoor: Geert Jan had tijdens kerst een vriendin. Hij kon zijn geluk niet op en uit enthousiasme stuurde hij Yvon dan ook een berichtje om het leuke nieuws te delen. ,,Ik stuurde haar voor kerst een berichtje dat ze de ingrediënten vast in huis kon halen, want het is zover: ik heb een vriendin. Yvon vroeg toen om bewijs, een foto, maar dat wilde ik niet. Als ik zeg dat ik een vriendin heb, dan is dat zo. Daar ga ik niet over liegen”, vertelde hij in weekblad Story.

Maar toen hij aangaf niet te willen zeggen om wie het ging, liet Yvon niets meer van zich horen. ,,Dat vind ik zo ontzettend flauw! Ik heb haar laatst nog voor de grap een berichtje gestuurd. zo van: ‘Wat was die taart lekker’. Daar reageerde ze niet eens op, terwijl ik kon zien dat ze het wel had gelezen. Dat vind ik zeer zwak.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGERUCHTGERUCHTENONTHULLINGYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck