Yvonne Coldeweijer afgebrand op Twitter: ‘Walgelijke vrouw’

Yvonne afgebrand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer is op Twitter volledig afgebrand nadat zij beelden deelde van de gijzeling in de Apple Store in Amsterdam. Velen vallen voornamelijk over het watermerk dat ze op de beelden heeft geplakt.

Yvonne Coldeweijer is ontzettend populair met haar showbizzkanaal Life Of Yvonne. Volgers smullen van haar sappige roddels over BN’ers als André Hazes, Marco Borsato en Lil’ Kleine. Met een leger aan spionnen weet ze vaak als eerste het nieuws over een BN’er te brengen, maar gisterenavond besloot ze ook te ‘juicen’ over een heel heftig voorval: de gijzeling in Amsterdam.

‘Afvoerputje’

Hoewel meerdere showbizzkanalen beelden hebben gedeeld van de gijzeling, ging Coldeweijer volgens velen een stap te ver. ,,BN’ers die liegen of met wangedrag proberen weg te komen ontmaskeren, prima! Dat doet Yvonne Coldeweijer goed. Maar tijdens een gijzeling de locatie van verstopte mensen of de opstelling van de politie doorgeven op insta, dat is van een andere orde. Dat kan echt niet!”, zo twittert iemand.

Velen vielen vooral over het watermerk dat Yvonne op de beelden heeft geplakt. ,,Die lifeofyvonne is wel echt het absolute afvoerputje he. Deelt foto’s van persfotografen en pleurt haar eigen naam erin, zodat ze weer een kans kan aangrijpen om zichzelf te promoten. Walgelijke vrouw”, twittert een ander.

Beschuldigd

Sommige mensen beschuldigen Yvonne zelfs. ,,De echte maker van deze video kan Yvonne Coldeweijer hiervoor heel veel geld eisen. Dit plaatsen zonder bronvermelding en zelfs met eigen watermerk is simpelweg onwettelijk.”

Tags

AFGEBRANDAMSTERDAMBESCHULDIGDGIJZELINGHEFTIGKRITIEKONDER VUURTWITTERYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck