Yvonne Coldeweijer geeft geen enkele BN’er voorkeursbehandeling

Door: DitjesDatjes
23-06-2022

Bibi Breijman is niet blij met de manier waarop Yvonne Coldeweijer het nieuws rondom het overspel van haar vriend Waylon naar buiten bracht. De roddelvlogster zou te hard voor haar zijn geweest, maar zij wil geen voorkeursbehandelingen geven, stelt ze op Instagram.

“Zojuist heb ik een berichtje ontvangen van Bibi, waarin zij kenbaar maakt het niet eens te zijn met mijn stories rondom de hele situatie en hoe ik mij daarover uitlaat”, schrijft Coldeweijer. Ze stelt dat er “eigen emoties” bij zijn komen kijken omdat ze Breijman al jaren persoonlijk kent. “Ik ben gewoon ontzettend pissed op Waylon over wat hij haar en zijn gezin heeft aangedaan. Te allen tijde staat het belang van Bibi voor mij bovenaan, maar dat betekent niet dat ik mij niet kritisch mag uiten over de situatie.”

Coldeweijer vindt dat Waylon er niet zo makkelijk mee mag wegkomen. “Bibi ziet dit anders en vindt mij te hard daarin. Ik wilde naar aanleiding van haar berichtje haar even bellen, maar kwam erachter dat ze mij heeft geblokkeerd. Dat vind ik heel jammer. In dit soort situaties is de scheidslijn tussen privé en werk heel moeilijk. Ondanks dat ik privé zoveel mogelijk rekening heb geprobeerd te houden met Bibi, kan en wil ik als juicekanaal tegelijkertijd ook geen enkele BN’er een voorkeursbehandeling geven. Ook Waylon niet.”

Mening

Ondanks alles gunt Coldeweijer Breijman en haar kinderen het beste, zo sluit ze af. “Of dat nou met of zonder Waylon is. Ik geef alleen mijn mening zoals altijd (en zal dit ook altijd blijven doen), maar het is natuurlijk haar leven en haar beslissing.”

Vorige week kwam via onder anderen Coldeweijer naar buiten dat Waylon zijn vriendin had bedrogen terwijl zij zwanger was. De zanger gaf dat later zelf toe. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, zo stelde hij.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD