Yvonne Coldeweijer gevraagd voor Chateau Meiland VIPS: ‘We vinden haar enig’

Meilandjes zijn gek op roddels
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In Chateau Meiland VIPS, het nieuwe programma van de Meilandjes, legt de familie iedere week twee BN’ers in de watten. De familie wilde dolgraag Yvonne Coldeweijer als gast. ,,Zij wilde wel, alleen ze stond op het punt om te bevallen”, legt Erica uit.

Code Rosé, het pension van de familie Meiland, bleef in januari voor ‘normale’ gasten gesloten. De Meilandjes hielden kamers vrij voor speciale logés voor hun nieuwe programma Chateau Meiland VIPS, dat vanavond op SBS6 te zien is. Voor het programma mochten de Meilandjes bij de productie aangeven welke BN’ers ze graag te gast wilden hebben.

Yvonne Coldeweijer gevraagd

,,We hebben gevraagd om Catherine Keyl, Patty Brard, Koen Pieter van Dijk, Sylvia Geersen en Victor Brand”, vertelt Erica aan De Telegraaf. ,,Yvonne Coldeweijer is ook gevraagd. Zij wilde wel, alleen ze stond op het punt om te bevallen.”

‘Enig’

De Meilandjes zijn groot fan van de juicekoningin. ,,Ik vind haar enig”, vervolgt Erica. ,,Ze zegt waar het op staat en houdt niet van mensen die vreemdgaan. Ze heeft het nooit over ons, wij doen dat soort dingen niet.”

Maxime Meiland

Dochter Maxime sprak eerder al vol lof over Yvonne. In gesprek met Grazia zei Maxime dat ze het ‘belangrijk’ vindt dat er types als Yvonne zijn. ,,Zij geeft tegenwicht aan de ouderwetse media, die dingen soms bewust niet brengen uit vriendjespolitiek. Yvonne is totaal onafhankelijk; ze heeft met niemand iets te maken en is nergens bang voor. Ik houd wel van die attitude, ik vind haar heel stoer.”

Tags

CHATEAU MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck