Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Tineke de Nooij

Yvonne haalt uit naar Tineke de Nooij
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Steeds meer BN’ers springen in de bres voor Danny de Munk. Zo gelooft ook Tineke de Nooij niks van de aangifte van verkrachting die tegen de zanger is gedaan. Yvonne Coldeweijer haalt keihard uit naar de presentatrice. ,,Schaam je diep!”

Tineke de Nooij denkt dat de vrouw die aangifte tegen Danny heeft gedaan, een ‘wraakzuchtige fan’ is. ,,Je wordt tegenwoordig al snel aan de hoogste boom opgehangen”, vertelt ze in weekblad Story. ,,Los van het feit dat er veel vrouwen zijn die dit overkomt, zijn er ook enge fans die wraak willen. Ik denk dat dit ook onder het kopje wraak valt. Dat kan niet anders.”

‘Fans kunnen rare dingen doen’

Tineke noemt het ‘schandelijk’ dat deze vrouw aangifte heeft gedaan. ,,Ik vind het schandelijk en ondertussen worden iemands leven en gezin kapotgemaakt. Hij staat met zijn rug tegen de muur en die aanklacht kan zomaar een jaar blijven liggen. Verschrikkelijk. Fans kunnen rare dingen doen.”

De presentatrice vermoedt dat de fan verliefd was op Danny. ,,Het gevaar zit er altijd in dat fans verliefd worden op de ster. En wanneer blijkt dat het niet wederzijds is, verandert het in een verblindende haat.”

‘Mafkees!’

Maar volgens Yvonne Coldeweijer is de aangeefster helemaal geen fan van Danny. ,,Het is helemaal geen fan, maar een oud collega. Laat je biostabil anders even nakijken, Tineke. Mafkees”, sneert ze in Instagram Stories.

Steeds meer BN’ers springen in de bres voor Danny. Onder anderen Mariska van Kolck, Wolter Kroes en Frans Duijts nemen het op voor de zanger. Coldeweijer begrijpt er niets van, omdat ze de details niet weten. ,,Niemand weet überhaupt wat het verhaal is achter deze aangifte van verkrachting. Ik wel en ik kan je zeggen; je wordt er misselijk van. Hoe kan je hier uitspraken over doen, als je niks weet?!”

‘Schaam je diep’

De harde woorden van Tineke kunnen enorm pijnlijk zijn voor slachtoffers van zedenzaken, meent Yvonne. ,,Zij kunnen hierdoor ontmoedigd raken en niks meer durven zeggen omdat jullie je achterlijke mening delen hierover. Het zal je dochter maar zijn! Schaam je diep.”

Tags

DANNY DE MUNKTINEKE DE NOOIJYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck